tirsdag 16. juni 2009

En liten søt jyvel

Plantet en liten søt jyvel i kroken ved døra for mange år siden. Nå kommer vi snart ikke ut gjennom døra! Har ikke hjerte til å beskjære før etter blomstring. Bruker tau og prøver å dra den sakte oppover vekk fra døra, men våger ikke ta for hardt i – er redd for at den skal knekke.

Andre godbiter i hagen nå er Clematis “Love Jewely” og Sunrise”:

Trepeon, Bougenvilla, Pandora Jasminoides, IMG_0773   TrepeonIMG_0769

Engletrompet “Salmon Perfection”, Georginer, Blomkarse, Iris mm. farger terrassen og hagen om dagen. Det er en herlig tid.   

I morgen skal jeg plante et ferskentre. Spiste en fersken til jul hvor frøet hadde begynt å spire. Måtte jo bare så det og nå er treet en meter høyt. Morro å se om jeg kan få noen fersken etterhvert. Satt det på ett lunt sted under trærne i skogen bak huset. Trekronene er høye og står mot nordvest så ferskentreet får mye sol hele dagen der oppe. Må også ha et Japansk sølvkirsebærtre snart. Klør alltid i hagegalskapen etter noe nytt jeg ikke har fra før og prosjektene står i kø, men det jeg ønsker meg mest er å kunne plante et “tidstre” – med timefrukter. Tenk å kunne plukke inn ekstra timer om sommeren!smile_wink

Kos dere i hagen om dagen alle sammen – en midtsommerhilsen fra meg.