tirsdag 13. april 2010

Hagen smiler til meg

Hagen-smiler              Et morsomt forsøksprosjekt. Ser at jeg neste år må ha mye flere krokus i øynene og munnen må bli mye lengre så smilet blir stort. En rad til av hodet også så det blir litt synligere på avstand. Men morro var det å prøve. God vår alle lesere.

5 kommentarer:

orchis sa...

Stilig vårsmil. Litt mer krokus neste år, og smilet synes kanskje helt til Portugal! :)

Ninni sa...

Så moro med krokussmil i plenen! Hvilken sort har du plantet? Dette er noe jeg har lyst til å prøve selv. Da kan jeg nyte synet fra stuevindeune :)

Anne på Moseplassen sa...

thihi, så artig da :)
Var på botanisk nylig, der hadde de laget hjerte med krokus. Fint :)

Linda sa...

Jeg vil gratulere deg som vinner på min give away:) Takk for at du ville være med:) Om du sender meg din adresse på mail linda.andersen.1973@gmail.com så sender jeg deg boken. Om du sier noe om hvilken bok du ønsker så kan det hende jeg kan oppfylle det om ikke dere begge øsnker den samme boken da. Jeg ønsker deg en god helg videre. Klem fra Linda

amkjers sa...

Du verden, tenk at jeg vant jeg som ikke har vært aktiv på bloggen min på lang tid. Takk, takk.
Det var særdeles hyggelig nå. Var på Rom hagesenter og kjøpte flere Clematis. Ønsker meg boken Clematis og andre klatreplanter.
Morsomt med slike tiltak.
Nå skal jeg prøve å få litt mer fart i hagearbied og blogging igjen etter en hel sommer med rekonvalesent etter en operasjon i handa.
Gevinsten er en flott inspirasjon til å komme igang igjen.
Adresse e sendt på mail.